Naruto Arrives FRPG.

HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 

Kiképző terepek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Pakkun

Hozzászólások száma: 528

CHP
CHP:
0/0  (0/0)

TémanyitásTéma: Kiképző terepek   Szomb. Ápr. 30, 2011 8:47 pm

A falu kiképző terepei felszerelve jópár dologgal.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tatsuko Matsu

Hozzászólások száma: 39

CHP
CHP:
200/10000  (200/10000)

TémanyitásTéma: Re: Kiképző terepek   Vas. Máj. 01, 2011 5:22 pm

//Pakkun//
Megjelent előttünk újdonsült mesterünk, és máris osztotta az észt, hogy már rég a kiképzőterepen kéne lennünk, és hogy siessünk már. Eléggé furán néztem a csávóra. Megítéléseim szerint 18-nál nem lehetett több, de mégis megvolt a maga stílusa. Ruhájából nem kifejezetten vettem volna le elsőre, hogy shinobi, hiszen fekete öltönyben és piros nyakkendőben tolja. Azonban hirtelen boldog lettem, mert rádöbbentem, hogy nemrég még csapatom sem volt, és macskákat kellett fognom egymagam, most meg vannak társaim (barátaim!) és egy elég fura senseiem. ~Micsoda kalandok várhatnak ránk! Küldetések tömkelege, együtt fogunk fejlődni, míg mi leszünk a legerősebbek. Bár... azért legalább egy lány jöhetett volna a team-be, mert így egy kicsit ... mindegy is. A lényeg, hogy első benyomásom jó legyen a sensei-re (ami az esetek 90%-ban ugye bár nem sikerül), illetve hogy többet meg tudjak tőle. Nagyon sokat szeretnék még tanulni!~ ez a kisebb gondolatmenet ment végig az agyamon, majd mosolyogva úgy döntöttem, hogy elindulok a többiek társaságában a kiképzőterepek felé.
Akimitsu Junichiro

Hozzászólások száma: 22

CHP
CHP:
145/10000  (145/10000)

TémanyitásTéma: Re: Kiképző terepek   Kedd. Máj. 03, 2011 7:17 am

Amikor a senseiünk először megjelent, elégé elcsodálkoztam azon, hogy milyen fiatal, de a szemében volt valami tekintélyt parancsoló. Ezért felkeltem a fa árnyékából, és elindultam a kiképző terep felé. A legjobban az öltözete ragadta meg a figyelmemet. ~Mien shinobi hord fekete zakót, és piros nyakkendőt, de igazából mindegy is.~ Matsu arcán először megdöbbenés, de aztán öröm látszott. ~Úgytűnik neki nem lesz baja a senseiünkkel.~ Ránézek Benkei Matayashire hogy leolvassam az arcáról az ő véleményét....
Benkei Matayashi

Hozzászólások száma: 19

CHP
CHP:
145/10000  (145/10000)

TémanyitásTéma: Benkei Matayashi   Kedd. Máj. 03, 2011 7:46 pm

~Hogyazanyádhétszentségibennézelmárkiember?!~ Első gondolatom nagyjából ez volt. Ez a srác alig több 18 évesnél. Piros nyakkendő és... áhhh.....hagyjuk... Mindegy , biztos tudhat valamit ha már csapatot kap. Remélem tud egy két jó jutsut.
Hirtelen észreveszem Junichirot , ahogy engem fürkész. Összemosolygunk. Szerintem nagyjából ugyanazt gondolhatjuk.
-Ideje már a kiképző terepre menni- hallom Yari hangját másodszor is miután bemutatkozott. Kényelmesen feltápászkodtam , és elindultam újdonsült csapatom nyomában a kiképző terep felé. Végre túl vagyunk az első találkozáson.
Pakkun

CHP
CHP:
0/0  (0/0)

TémanyitásTéma: Re: Kiképző terepek   Pént. Máj. 06, 2011 11:26 am

Szépen, lassan de azért biztosan eljutottatok az kiképző terepekre, ahol már várt rátok Yari.. a Senseietek. Épp egy fa ágán üldögélt és villámló szemekk nézett rátok.. ha a szemekkel ölni lehetne... // xD //
- Késtetek.. fél perc alatt ide kellett volna érjetek.. de nektek eltartott jópár percig..- felelte, majd leugrott elétek
- Nah akkor kezdjük az elején tökmagok... ki miben jó.. milyen a stílusa meg hasonló.. egy részletes bemutatkozást kérek tőletek..
Tatsuko Matsu

CHP
CHP:
200/10000  (200/10000)

TémanyitásTéma: Re: Kiképző terepek   Vas. Máj. 08, 2011 6:36 pm

A sensei tudatta velünk, hogy késtünk, mjad megkért minket, hogy mutatkozzunk be. Nem gondolkoztam sokat, elsőnek akartam mesélni magamról...
- Jólvan, akkor kezdeném én. -kezdtem el a még nem túl jól összerakott beszédemet.
- Nos... Tatsuko Matsu vagyok, a fű ország shinobija. Sosem jártam még az országon kívül, a rejteket sem hagytam el túl sokszor még. A célom az, hogy jó legyek, hű társaim oldalán, és naggyá tegyem az országunkat. Nem is tudom igazán miben vagyok jó, talán mindenben egy kevéssé. Meg hogy akárhol akármilyen szituációban le tudjam magamat égetni... az nagyon megy. Igazából különösen nincsen meg a stílusom, most azon dolgozok, hogy az alakuljon ki. Hiszen semmiből sem vagyok rossz, de kiemelkedően jó sem. Ez így nem pálya. Azt hiszem majd a későbbiekben a genjutsut szeretném kombinálni a ninjutsuval és így erőssé válni. Ömm... nem tudom, mit mesélhetnék még magamról. Ha esetleg van valami kérdés arra szívesen válaszolok, amúgy meg azt hiszem rólam ennyi lenne. -fejeztem be kis monológomat. Végére megint sikerült elmosolyodnom. Ez után kissé kíváncsian körülnéztem, hogy mik voltak a reakciók, illetve vártam hogy valaki elkezdjen mesélni magáról.
Akimitsu Junichiro

CHP
CHP:
145/10000  (145/10000)

TémanyitásTéma: Re: Kiképző terepek   Hétf. Máj. 09, 2011 12:24 pm

Tatsuko beszámolója átlagos volt. Azt hittem hogy pörögni fog mint eddig is... De igazából mind1 túl sokat nem tudtam meg arról hogy, hogyan kell majd vele együtt dolgoznom. Kiléptem és elkezdtem mesélni. - Akimitsu Junichiro vagyok. Ebben az országban vagyok genin. Csak az alap ninjutsukat ismerem, és nem tudom még hogy milyen elemi beállítottságú vagyok. Fegyverem nincs sok, csupán 5 shuriken és egy a
szamuráj kard. Az utóbbi az apám után maradt rám. A szamuráj karddal tanultam meg bánni legjobban a shinobi fegyverek közül. Kunai-al elég nehezen tudok célba dobni, de shurikenekkel elég pontosan dobok. Édesanyám egy gyógyító. A célom hogy felemelkedjek az apám szintjére mint shinobi, és én is egy fontos nindzsája legyek a falunak. Valamint hogy a kardommal való harci stílusomat tökélyre fejlesszem. A harci stílusom inkább egy szamurájéra hasonlít mint egy nindzsáéra.- Ezzel befejeztem a beszédemet és visszaléptem a sorba. Benkeire néztem és figyeltem hogy ő mit fog mondani.
Benkei Matayashi

CHP
CHP:
145/10000  (145/10000)

TémanyitásTéma: Benkei Matayashi   Kedd. Máj. 10, 2011 2:22 pm

~Nagyon faxa , megint én vagyok az utolsó....~ Miután túltettem magam a döbbeneten , hogy ez most tényleg a senseiünk , én is elkezdtem kis mondókámat két csapattársam , barátom után.
-Benkei Matayashi vagyok , a Fű falu shinobija. Genin rangú vagyok. A családomban mindenki aki ninja (volt/van) tűz beállítottságú. Eddig egyetlen egyszer sikerült csak egy lángcsóvát lehellnem , de nem is kezdtem el még a beállítottságomat gyakorolni. Inkább a közelharcot szeretem , és az alap ninjutsukat tudom , a családomnak van egy saját genjutsuja is , de azt még nem sikerült elsajátítanom. Taijutsut nem tudok , csak a küzdősportokból merítem tudásom. Szeretném a tűz beállítottságom miatt megtanulni az összes ehhez az elemhez kapcsolódó ninjutsut. Háát ennyi......-
Befejeztem mondókámat és a senseire néztem.
Pakkun

CHP
CHP:
0/0  (0/0)

TémanyitásTéma: Re: Kiképző terepek   Csüt. Máj. 12, 2011 11:20 am

Yari figyelmesen hallgatta mind a hármótok veszámolóját.. az arckifejezésein láthatátok, hogy nincs elragadtattva tőle és igencsak unja az egészet..
- Remek..Remek.. egy rakás nagyravágyó shinobi kezdeményt zúdítottak a nyakamba.. Tehát ha jól értem..és amennyire figyeltem az alapoknál kell kezdenem veletek.. ez szívás..- panaszkodott egy kicsit, majd elétek lépett..
- Nos. aki nem ismeri még az elemét az jöjjön ide elém.. akinek viszont van már róla fogalma annak 20 kör futás.. 100 fekvő és 100 felülés... Mozgás... - adta ki a feladatokat..
Tatsuko Matsu

CHP
CHP:
200/10000  (200/10000)

TémanyitásTéma: Re: Kiképző terepek   Csüt. Máj. 12, 2011 5:19 pm

Senseiem nem volt túl lelkes, de ez nem érdekelt különösebben. A lényeg az volt, hogy én mindent megtegyek a sikerért.
- Igenis! - hadartam miután kiadta az első feladatainkat. ~A fizikai munka csak akarat kérdése. ~ Így hát el is kezdtem futni,hogy teljesítsem a távot. Amint végeztem a futással, egyből csináltam a fekvőket és felüléseket. Kissé megizzadtam a végére, de úgy éreztem, hogy megérte.
Benkei Matayashi

CHP
CHP:
145/10000  (145/10000)

TémanyitásTéma: Benkei Matayashi   Csüt. Máj. 12, 2011 7:44 pm

~20kör futás , 100 felülés és fekvő , ..... egyre jobban bírom ezt a csókát...~ Elindultam Matsuval a délelőtti testedzésre , legalább nem egyedül kell mennem. Miután lefutottuk a köröket nekiálltunk a fekvőknek és hasizmoknak. ~Vajon mit csinál Junichiroval?..Majd megkérdezzük tőle~ Az utolsó 10 fekvőt egy kézzel csináltam meg, hogy megmutassam a többieknek,ilyet is tudok...~Ezt neked Yari. Remélem ma még valami komolyabbat is fogunk csinálni a fekvőknél...Ahogy elnézem nagyon egyikünk sem szorul rá~ Majd fojtattuk a hasizmokkal végül befejeztük és elindultunk vissza a senseihez és Junichirohoz. ~Azért nagyon ajánlom Yarinak , hogy ne csak minket szivasson~ És ezzel a gondolattal az agyamban ballagtam visszafelé.
Akimitsu Junichiro

CHP
CHP:
145/10000  (145/10000)

TémanyitásTéma: Re: Kiképző terepek   Csüt. Máj. 12, 2011 8:25 pm

Miközben a többiek elindultak a köröket futni, odaálltam a sensei elé. Még mindig nem szoktam meg a ruházatát, de most nem volt kedvem ezen vigyorogni. Tudtam hogy lassanként meg fogom tudni az elemi beállítottságomat. Elkezdett járni az agyam az elemeken. Tűz, víz, föld, szél és villám. Nekem valószínűleg a szél elem jönne a legjobban a szamuráj stílusomhoz, mivel azzal lehet legjobban átvágni a tárgyakon, de nem dönthetem el, hogy milyen lesz az elemi beállítottságom. Az a csakrámon múlik. Szóval ott álltam a sensei előtt, és kíváncsian vártam hogy miként fogja megállapítani hogy milyen a csakrám....
Pakkun

CHP
CHP:
0/0  (0/0)

TémanyitásTéma: Re: Kiképző terepek   Pént. Máj. 13, 2011 4:08 pm

Lassacskán elindultatok teljesíteni a feladatot.. egyikőtöket kívéve aki Yari elé lépett..
- Nah csak te nem tudod az elemed?? - kérdezte unott hangon, majd figyelte a két szaladgáló tanítvány féleségét.. Lassacsakán előhúzott egy papír darabot és a kezedbe adta..
- Nah áramoltass belé egy kis chakra-t aztán majd kiderül hogy milyen a te elemi beállítotságod.. Ha meggyullad akkor tűz, ha elázik akkor víz, ha elporlad akkor föld, ha összeráncosodik akkor villám, ha ketté hasad akkor pedig szél..- magyarázta el szépen lassan az információt, majd a két lazsálóra szegezi a tekintetét..
- Hééé nincs lazsálás.. 40 kör 200 fekvő, felülés ... gyerünk.. -adta ki a parancsot és várja, hogy milyen hatást gyakorolsz a papírra..
Akimitsu Junichiro

CHP
CHP:
145/10000  (145/10000)

TémanyitásTéma: Re: Kiképző terepek   Pént. Máj. 13, 2011 9:40 pm

A sensei egy papírdarabot adott a kezembe, ami lehetővé teszi hogy megállapítsuk hogy milyen elemű a csakrám. Elkezdtem csakrát áramoltatni a papírba, ami ettől hirtelen kettévált. Nagyon megörültem ennek hiszen ez jött a legjobban a stílusomhoz.
- Szél! Végre megtudtam hogy milyen elemű a csakrám. Mi a következő feladatom sensei?
Egy kis mosollyal néztem rá a senseire és vártam a következő feladatomat amit teljesítenem kell.
Benkei Matayashi

CHP
CHP:
145/10000  (145/10000)

TémanyitásTéma: Benkei Matayashi   Hétf. Máj. 16, 2011 4:42 pm

~Nagyon jó , most duplázza az adagot....Miért nem tudtunk volna valami normális tagot kifogni?!~ Miközben Matsuval futottunk egy pillanatra ránéztem Junichirora és egy papírdarabot láttam a kezében. ~Sejthettem volna ....Yari papírral teszteli , hogy milyen beállítottságú a csakrája~ Hirtelen észrevettem hogy kettéválik a papír.~ Várjunk csak ...Ez azt hiszem szél elemre utal...És hogyha én tűz vagyok ő meg szél akkor egyrészt fel tudja erősíteni az én támadásaim , másrészt ő szamuráj , a stílusához ez a legjobb elem!~ Ilyesfajta szép gondolatokkal indultam neki megcsinálni már másodszor a fekvőket és felüléseket.

Kiképző terepek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a köv. oldalra: : 1, 2  Next

Similar topics

-
» Kiképző terepek
» Kiképzőterepek