Naruto Arrives FRPG.

HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 

Shinji Hattori

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Shinji Hattori

Hozzászólások száma: 34

CHP
CHP:
800/10000  (800/10000)

TémanyitásTéma: Shinji Hattori   Pént. Okt. 21, 2011 7:56 pm

Név: Shinji Hattori

Kor: 18

Nem: férfi

Vércsoport: A+

Rang: Chuunin

Kaszt: Vándor ninja

Falu: Kumogakure

Megjelenés:
- 168 cm magas
- átlagos testalkatú
- kb. 69-73 kg (ingatag, mert szeret sokat enni.)
- fekete haj
- barna szempár
- 2 sérülés látszik: egy hosszú a bal felkarján, és egy behegesedett szúrás nyom a jobb comb külső oldalán.

+ Mindennapi felszerelés: (ruházat)
- Fekete póló
- felkarvédők
- fa papucsszerűség
- térdig hosszú fekete nadrág.

+ Harcászati felszerelés: (ruházat szerint)
- A fehér pánt a homlokon,
- barna felkar páncélja állandóan rajta van, ami mögött senbonokat tud rejteni,
- megerősített szövetű ujjatlan mellény (nincs köze a nemzethez)
- bő, sötétbarna nadrág,
- Fekete rövid ujjú pólót hord
- világosabb szürke köthető öv,
- barna, ninja harci csizma,
- egy speciális övtáskát nagyrészt a szürke öv eltakarja, a többi részét a kard tokja takarja el
- bal lábán kétszintes kunai tartó

Jellem: Szereti követni a szabályokat, de néha áthágja, hogy másokat megmentsen, talán ezért is készül szanitécnek, hogy ne csak a csatában segítsen. Imádja a rizsgombócokat, nála igazi ínyencség. Persze ritkán jut hozzá, mert Kumogakure évről évre egyre kevesebb pénzt ad az utazásaira, és egyre nagyobbak az elvárások. De otthonában mindig teli tömi magát.

Felszerelés:
*1 piros tekercs – Váltó ruha tekercs
--------Tartalma---------
- Egy váltó ruha, abból a célból, hogy beolvadjon a tömegbe, mert az általános ruhája nem egészen hétköznapi. (első jelet foglalja a tekercsen)
- rejtőzködési cikkek: köpeny (2. jelet foglalja a tekercsen)
- A civil ruha (3. jel)
- Harci ruházat többi részei (4. jel)
- 1 zöld tekercs (5. jel) – Burakku Seiun (Fekete Ködfolt – szerződés)
-*-*-*-*-Tartalma -*-*-*-*-
Fekete Ködfolt – szerződés a pandákkal tart kapcsolatot. Panda falva csak 650 éves. Az emberöltőket számolva Haruka a 13. alulírott. A 12. shinobi egy nagy ninja volt Eső országban. A 12., Hokorashii Rin nem falu szempontjából, hanem a szellem, a lélek, és az anyagi test képességeit vette figyelembe. Gleen még csak 8 éves volt. Rin-samat elbűvölte a fiú kitartása, gyorsasága, pontossága. Legfőbb képpen a szeretete győzte meg, amikor minden arra járóval mérhetetlenül kedvesen bánt a fiú. Rin hihetetlenül cuki bébi-pandáját is barátként kezelte.

*1 sárga tekercs - Fegyver tekercs
--------- Tartalma ----------
- Jelenként a kunaiok száma ötösével nő, de minden 4. jelnél újra 5 db kunait tud megidézni.
Kunai jelek száma: 6 db
Kunaiok száma: 30 db
- 7. jel Egy esernyőt tartalmaz, melynek nyele, valójában egy kard tok. A tokban kard található.
- 8. jel 20 db senbon
- 9. jel 25 db füstbomba
- 10. jel 10 db robbanó cetli
*1 Medikus tekercs
Ez egy fehér alapú, ferde piros csíkokkal ellátott tekercs. Különböző ellenszerek, és gyógyszerek tárházát pillanthatjuk meg. A különböző nyers anyagok beszerzése érdekében vándorolni szeretne 18 éves korában.

*Kéznél:
- 20 senbon a két karján az alkar védőkbe beágyazódva
- A dupla szintes kunai tartójában: 15-15 kunai található, abból 15 robbanó cetlis.
- Shurikenek kb. 10 db lapul az övtáskájában.
- 5 kicsi füstbomba
- A rejtett zsebeiben kötszerek találhatóak és bogyók tégelyekben
- 1 db japán kard

Csakra eleme: Raiton

Előtörténet:

!!!Kumogakurei élet!!!

+ Jó Barátok!

Kumogakure új reggelre ébred a kutya és a patkány évében. A hatalmas tárt kaput két elszántan alvó ember ül. Némelyiknek folyik a nyála és lassan földet ér, a másik annyira elterült a padon, hogy cikis akt fotót is lehetne készíteni, hogy ezzel fenyegessék meg őt, hogy őrszolgálatban nem érdemes aludni, különben Kumogakure reklám tábláin fog villogni az alma formájú fenék, a szőrös lábak, a bamba buta fej, ahogy azt torzzá teszi az asztal. Ja, és a furcsa póz, amit a legperverzebb emberek se tudnak elképzelni, hogy ember képes ilyesmire. Lassan az első árnyék átlépi a kapu vonalát és egy szerzetesnek tűnő hosszú, fekete hajú zarándok nyugodtan sétálgat tovább, mintha az „őrök” ott sem lettek volna. Szívesen tovább haladt volna, de valami egyéb furcsaságot is észrevett. Annyi fáradtságot megért neki, hogy hozzájuk kullogjon, és megkopogtassa az asztalt. Először lágyan kopogtatott kettőt, majd hármat, négyet, ötöt egyre erősebben.
- Risu no Tekken! – dörrent fel mély hangja a férfinak.
A szavak mellé egy ököl is párosult, mely kettéütötte az asztalt. Az őrök sikoltása elterjedt a környéken, és harckészültségbe álltak volna.
- Hattori? Shinji Hattori? Te ökörborjú, a frászt hoztad ránk! – Üdvözölte az életvidám Saioshi.
- Ez tényleg Hattori! – szólalt meg a szakállas őr, Mushi.
- Alvás a szolgálat közepén? Pont olyanok vagytok, mint! – emelte fel a hangját - Mint… régen. – Az utolsó szónál ellágyult a hangja.
Moshi a számára jó hírt azonnal vitte a Raikagénak, míg Saioshi szívesen beszélgetett tovább. Sainak az izgatottságtól egy levegő alatt egy komplett történetet elmondott. Egy két alkalommal lilára is váltott a feje. Ilyenkor csak megvakarta kopasz buksiját. Megbeszélték, hogy egy óra múlva lassan jön a csere, ezért a kedvenc helyüknél Feari Bisutoro-ban találkozzanak, ami egy egyszerű étterem olcsó árakkal.
Lassan hét órát üt az idő, és Mushiék pontosan érkeztek. Hattori már tíz perccel előbb sétált a helyszínre frissen leporolt hétköznapi ruhájában. A bárban a megszokott asztalnál ülte le, ahol sajnos a cigi szaga, és a gyakran bevilágító utcai fények zavarba ejtőek, de ez a törzshelyük. Ms Yarumi már hozta is széles vigyorral a sakékat, és leült közéjük. Hiába volt pincér a lány, mindig végig hallgatta a nosztalgikus történeteket, talán Moshi miatt. Túlzottan sokat mosolygott oda, és mocorog felé. Lassan elő készült a hangulat ivás közben, s belekezdtek a múlt emlékeibe.
- Milyen kis prücsök Geninek voltunk, a legrosszcsontosabbak *csuklás* egész Kumogakurében.
Szólalt meg Sai csak úgy bumm a közepébe, miközben a kis pár figyelte, széles mosolya elárulta, hogy ő áldását adná, ha tényleg összejönne Yarumi és Mushi.
- Azt meg kell hagyni! Mi voltunk a Rémálmok geninjei. Bajkeverésben senki sem győzött le minket.
Folytatta Mushi. Yarumi Mushi vállára rakta a fejét. ő pedig a lány fejére a sajátját.
- Inkább csak ti ketten, én a háttérben húzódtam meg, hogy ha nagyobb baj van, kirángassalak titeket. De mással is kérkedhettek, mint például az alvással. – támasztotta meg a fejét a vigyorgó Hattori.
- Nehogy pont te aludj el!
- Itt egykönnyen nem fogok. – a támasztó kézről lecsúszott a bő kimonó ujja, és szemük elé táródott egy hatalmas heg az alkaron.
- Az első küldetés! szólaltak fel egyszerre Hattori barátai.
Fogyott a szaké, nevetések, és szomorúság váltogatta egymást, majd kialakult a kidíszített mese, hogy Yarumi jobban rámásszon Mushira. De Hattori pontosan emlékezett

+ Hattori régi genin emlékei

Yagari Toshiro, jounin szintű kapitány százszor meggyőződött a Toshiro csapat hiányosságáról, és alkalmasságáról. A kandúr milliárdszori kergetése, kertek, utcák tiszták karbantartása és mi egyéb után végre egy igazi küldetésre készülhet fel a csapat. Mushi akkoriban nádszál vékony volt. Saioshi pedig a „gyönyörűségével” volt elfoglalva. Hattori egy egyszerű átlagos ember, aki ninjutsukban egyáltalán nem jeleskedik. Genjutsu és a Taijutsu ügyesen megy neki, de nem sok mindent kell tanulnia.
Hattori a küldetés előtti éjszakán próbált elaludni az ágyában, de az álom meg se tudta találni. Sétálgatott a hosszú sétányon. Az alkonyat csodaszép látványt nyújtott Kumogakure kapuja előtt. Ott leült a földre és a látvány után meg se moccant a többiek érkezéséig. Már készen sétálgatott a faluban így nem csoda, hogy nem kellett még elsietnie sehova. Egy-egy kunai tartó volt felkötve a lábaira, katanáját a hátán hordta. Zöld kimonó felsője könyökig ért, és valami fekete kötszerszerűt tekert fel mindkét karjára. A pántját a nyakára lazán kötötte. Hosszú bő nadrágját egy harci cipő húzta össze. Akkoriban fekete haja csak a válláig ért. Amikor mindenki megjött megigazította övtáskáját és alig várta, hogy végre elkezdődjön Somutara birtok vaddisznótalanítása!
A csapat félálmosan elindult a 35 km-re levő birtokhoz. Ott szívéjesen fogadták a prücsköket, de egy két mogorva ember csak kiröhögte őket. Egyszer csak a majorság utcái között barátságtalan állatok tűntek fel. Toshiro kapitány észrevette, hogy gyűrűbe fogtak a vadak így a tanítványai hátát védte. Sai állandóan menekült az állatoktól, el is gondolkodott Hattori, hogy valóban ennyire félteni Sai a gyönyörűSegges arcát? Ebből valaha sinobi válik? Mushi és Hattori úgy ahogy terelgették az akadékoskodó agyaras dögöket kisebb-nagyobb sikerrel. Akció közben közelebbről kiderült, hogy Sai valójában összeterelte nekünk minden lehetséges makk zabálót. Rádióban tervet hadart el az üldözött. Minden jól alakult, sőt Mushi Genjutsuval elijesztette azokat az erdőbe, de egy még visszatért, meg is ölhette volna az ujjongó Mushit. Ekkor lépett közbe Hattori. A felbőszült vaddisznó agyarai felsértették egy hosszú vonalban a fiú bal felkarját, majd erre annyira bedühödött, hogy puszta ököllel az égbe küldte a malacot, eközben üvöltötte azt a csalóka jutsu nevet: Risu no Tekken!
Mindenki azt hitte, hogy egy taijutsuról van szó, holott később kiderült, hogy csak a dühe adott akkora erőt, hogy a vaddisznó átgondolja a dolgokat. Miközben elmesélték ezt Mr. Somutara úrnak Hattori fertőtlenítette és bekötötte karját. csakrájával pedig gyógyító alap jutsut akart alkalmazni. Világ életében szanitéc ninja akart lenni. Körülbelül így zajlott le az első lányok megmentése, és hitvány banditák helyett.

+ Cikis pillanat

Lassan hajnali kettőt üt Mushi zsebórája, épp most értek ki együtt a bárból. Mushi részegen, de hazament Yarumival, ki tudja mi lesz leforgatva a hajnal folyamán. Hattori és Sai épp köszöntek volna el, amikor egy kényes kéréssel állt elő a zarándok. Hattori higiénia mániája miatt nem mer visszamenni a lakására. Késő lenne már takarítani a szobáját, és a szomszédok is megőrülnének. Sai túl jól ismerte őt, és egy barátnak nem mond nemet. Hattori az nap hajnalában Sai pizza dobozos, kínai spagettis, cigi szagú lakásán aludt. Ez számára a legrosszabb rémálom. Furcsa módon hamar elnyomta az álom, és folytatódott a mese a chuunin vizsgával:
Az első egy írásbeli volt. Mindegyikőjük agyon tanulta magát. 2-3 órákat aludtam, míg a könyvet végül csak bemagolták 2 hónap alatt. Sejtették, hogy nem ülepedett le a tudás, hiába néznek utána újból és újból, a vizsgán nem lehet. Kitaláltak egy B tervet, és már kezdődött is a nap. Minden vizsgáztató külön ült a társától. Mi stratégiailag ültünk máshová. Mindegyikük fülébe rádióvevők voltak elrejtve, egy a fülbe, egy a fogba. Az információkat megosztották egymással, de így is a feladat sor harmadával végeztek. Idegesek voltak, egyre jobban dobogott a szívük, ekkor jött a B terv. B, mint tinta Bomba. Nem hiába készültek még egy tollal. A három felügyelő szemét elvakították. A főfelügyelő körülnézett, és Mushihoz szaladt, de hiába próbálta lebuktatni, már csak a második, rendesen fogó tollat tudta leellenőrizni. Az üres hüvelyűt mindhármuk eltűntette. A főfelügyelő pillanatnyi figyelmetlenségét kihasználva már a feladat sor háromnegyede kész lett, még maradt három kérdés. Mit tegyenek, egy újabb tinta patront nem tudnak használni, mert nincs több, és a főfelügyelő is nagyon koncentrál. Már csak tíz perc maradt. Két perc múlva igen bólogatattak a felügyelők. Hattori apró altató tüskéit senki nem vette észre. A főfelügyelő végig pásztázta a megmaradt genineket és mérgesen értetlenkedett. Már csak egy feladat maradt hátra, a legnehezebb. Ezt az infót senki se tudta a teremben. Hattori egyre jobban idegeskedett, és emellett felébredt a pech. Az egyik felügyelő felébredt és felírta. Hattori lehunyt szemmel felállt, és várta a parancsot. Mielőtt megszülethetett volna Mushi és Saioshi felállt, mint a villám és kiálltak a barátjukért. Monologizálásuk senkit nem hatott meg. Hiába volt. A Toshiro csapat végig állta a maradék 5 percet a kitiltás ellenére, és folytatták a feladatot, de végül nem lett meg. Mindhármuk elkenődött, nem fognak tovább jutni, csak ez járt az eszükben. A Vizsgabiztos felsorolta a neveket:
- A hetes, a hármas, a nyolcas csapatnak gratulálok, átmentek a Toshiro csapattal együtt!
Hatalmas újongás tört ki belőlünk, de még nem voltunk chuuninok, jöhet a 2. kör.

+ Kendo Vizsga

Hattorinak különleges vizsgát iktattak be a második kör előtt. Kumogakure a kardforgatást előnybe részesíti, így ha egy Csapatban szorgalmasan tanul bármilyen harcformát, mint Hattori egyedül a Toshiro csapatban, akkor különleges vizsgakeretek között „leellenőrzik milyen finom a tudás gyümölcse”. A kiképző helyszínen egy kisebb épület állt az erdő szélén. A fiú belépett az elő folyosóra, levetette lábasát, és kardját balkezébe vette. Kisé reszketett az negatív izgalomtól. Megállt az ajtóba és szólították őt. A pappír ajtó kinyílt. A vizsgabizottság vele szemben ült a terem másik felében. A puha kialakítású padlózat jó érzéssel töltötte el. Megállt a fehérvonalnál és vigyázban állt. a két talpa vízszintesen 90 fokot zárt be, testtartása egyenes, és egy picit felszegte orrát.
- Lássuk csak, Kendoban nagyon jól ügyeskedsz, és a szabadstílusban se vagy kutyaütő úgy hallottuk mesteredtől. A képességeid felméréséhez szükségünk van még egy tanulóra, így gyorsabban végzünk. Beleegyezik Shinji Hattori, genin! – szólalt meg a főbiztos.
- Mindenképp igen, Vizsgabizottság!
- Helyes. Szólítom Makenshi Zurui úrfit a Gakuya csapatból!
A kapu magától kinyílt és egy felálló, kék hajú, sportos kinézetű egykorú gyermek volt, kinek tekintete miatt a hideg végigfutott a hátadon. Fekete kimonó ruhában katanával a kezében ugyanúgy beállt Hattori mellé. Először forma gyakorlatokkal kezdték: ki mennyire precíz, milyen a testtartása, melyikük gyorsabb és így tovább. Először „Men”-t kellett nagymozgással vágniuk fejtől fél centire álljon meg a kard pengéje az illető fejétől. Később „koté”-t (csuklót), „do”-t (hasat), majd ezeknek kombinációit. Mindegyikük átment! Most következett a szabadharc:
Mindegyik a pálya szélére sietett. Vigyázban húzták magukat, majd 30°-ban meghajoltak, és övmagasságig felemelték a tokjaikat. Csúsztatott lábbal a pálya közepéig tettek egy pár méteres utat. Kihúzták a kardjukat és egymás torkának szegezték, pengéik vége épphogy érintették egymást.
- Hajime! – szólalt meg az egyik vizsgabiztos a 6-ból.
Zurui kardjával eltolta az ellenséges pengét, majd tornádóléptekkel közelebb került vizsgatársához, és könyökkel szájba ütötte. Hattori számára a sokk nem tartott sokáig, ezért épphogy el tudta kerülni Zurui elkövetkezendő szúrását. Hátrálásra kényszerült, amikor elég távol jutott dobbantott egyet előre, és kardja nem ejtett sebet, de a levegőben azt csak Hattori jobb tenyere és Zurui mellkasa tartotta fent. Zurui hiába hátrált, ellenfele követte, mint az árnyék. Okos kis csapdába ejtett a fekete hajú, tudta, hogy egy kard mozdulatot fog csinálni, Hattori átszúrja a tüdejét. Eléggé patthelyzetnek tűnt. Zurui kardját a padlózatba állította. A vizsgabiztosok húzták a szájukat, de meglepetésükre a kék hajú gyors kézmozdulatokat mutatott be. - Uma, a ló kézjele az utolsó. - Az ujjak körül zárták a fenyegető kardot, és egy erős villámot vezetett át a pengébe más fél másodperc alatt.
Hattori felüvöltött. Jó szokásához híven próbálta nyitva tartani a szemét. Makenshi felkapta saját kardját, és le akarta vágni a fekete hajút. A végső sújtás pillanatában Hattori el tudta kapni a markolatnál ellenfele kezét, és egy kis áram Zuruit is meglepte. H. át tudta dobni máshová a meglepett genint, majd a kardjáért ugrott. Felvette azt, de a keze remegett, még cikázott az agyán az elektromosság. Tokját kiszedte az övéből, és azzal hárította a fekvő kék hajú kardcsapásait. Zuruinak sikerült fel állnia, de ahogy stabilabb állásba próbált egyensúlyozni, nem figyelt eléggé. Hattorinak sikerült ellenfelét egy ütéssel lefegyvereznie, és a torok becélzásával (ott tartotta a penge hegyét) jelezte Hattori a küzdelem végét.
A Vizsgabiztosok tapsviharral fogadták a két genint. Megjegyzésük biztató volt, és mindegyik az „Átment” táblát mutatta fel mindkettőjüknél. Viszont örökre riválisokká tette ez az esemény.

+ Toshiro csapat sikere

A kapuban egy másik vizsgabiztos szólította fel gyerekeket a küldetés részleteiről. Mindenkit elkísérnek Kerek völgy egy-egy szegletébe, és fel kell jutni Haurai hegy tetején lévő Haurai palotáig hitvágy rablók, vadállatok társaságában.
Kerek völgy déli szegletében tartózkodott a Toshiro csapat. Megegyeztek, hogy egy oszlopos taktikát választják. Saioshi volt az első Ninjutsu tudása miatt. Harmadik a kiváló Genjutsus Mushi. Ketten közre fogták Hattorit, hisz ő volt a medikus, ha netán mégis baj lenne, harcközben talán tud gyógyítani és a harcban sem kutyaütő. Az út során senkivel nem találkoztak, nagy mákjuk volt így könnyedén eljutottak két és fél nap alatt Haurai palotához.

+ Az átkozott harmadik próba

A csapatokat egy-egy páholyra kísérték, ahol mindent megkaphattak. A páholy egy ketrec arénára nyílik, ahol éjt nappallá téve harcolnak a Geninek. Hattori állandóan gyenge ellenfeleket kapott. Mushi Genjutsujával mindenkit csapdába ejtett. Egyedül Sai az, aki egyből egy erős ellenfelet kapott, és ki is esett.
Toshiro csapat eredményei: Saioshi Nuwari nem jutott át. A sokáig veretlen Nuhem Mushi megnyerte a párbajokat és Chuuninná léphet elő. Hattori is chuuninná vált, ő lett a harmadik helyezett.
Mushi vs. Hattori meccsen dőlt el, hogy melyikünk győzze le az eső rejteki vadállatot. Hattori azért lett chuunin, mert ha csapatjátékban harcolt volna, mihamarabbi lehetőségek lettek volna a gyors győzelemre, és mint medikusi felszerelésemet is előnyömre használtam ellenfelemmel szemben, emellett a meccs végén magam gyógyítottam meg a páholyban Mushit a következő küzdelemre.

+ A húsz éve fejemmel

A felsoroltak már régi emlékek. A Saké mellett ezt beszélgettem ki egykori társaimmal. Saioshi és Mushi cseppet sem változtak. Örök barátaim nem engedték, hogy fizessek legalább a saját poharamban levőért. Egyre jobban kérdezgettek milyen tájakat láttam Vas ország környékén. A friss élmények szálingóztak előttem, lezajlott bennem a két hónap.

Odafele menet jól képzett ninjákba ütköztem. A hóban feküdtem, alaposan elbántak velem. Több mint valószínű, hogy arra fele esedékes volt egy küldetésük.
Órákat töltöttem a hidegben. Félig belepett a hó, de nem foglalkoztam vele, mert olyan volt, mint egy hűvös takaró. A legkisebb mozgás is megerőltető volt, pedig búvóhelyet akartam keresni, mert a hóvihar közepedtén aludni… sanszos a túlélés. Elcsitult a hóvihar, és egy fiatal lány vett észre az út mentén. Segítséget hozatott és házában ápolni kezdett. Sejtelme sem volt, hogy kumogakurei ninja vagyok, mert a pántom elveszett a hóban.
Mizuri kisasszonynál gyógyultam. Szegény nőnek fogalma sem volt hogyan gyógyítson meg, én magam mondtam neki mit szerezzen be. Csak egy viskója volt, amelyben magas fokú tisztaságot tartott. A nő le se feküdt, sőt ott ült mellettem, mintha az álmaimat is védeni akarná. Látszik, hogy szinte soha nem volt vendége.
Nem két hónapig tartott a felépülésem. Három nap alatt makkegészséges voltam. Vissza akartam fizetni Mizuri-chan kedvességét és odaadását, de pénzem nem volt. Gyakran mentem ki fát vágni, vagy állatra vadászni. Így találkoztam egy szamuráj csapattal, akik nagy szájuk mellett tanuló rangban küszködtek. Valamilyen különleges tárgyat kellett megtalálniuk tréningként. Jó magam is lenéztem őket, de nem akartam, hogy rájöjjenek: shinobi vagyok. Elvittek egy kis táborba, amely néhány sátorból, egy tűzrakásból, és egy kis harctérből állt. Az első hónapban kétnaponta oda járkáltam edzés gyanánt.
Tomoko hadvezér villám ellenőrzéseket tartotta kis táborokban. Én is ott voltam az egyikben, és gyakoroltam a katonáival. Mindenki mélyen meghajolt. Én folytattam az edzést. Mielőtt kikaptam volna a vezértől, katonái részletesen jelentettek neki, hogy engemet úgy találtak nincstelenül, és a várostól iszonyodó Mizuri-val élek pár napja. Mindenki helyeselte, hogy be kellene engem sorolni katonának, mert kardforgatásban sok tapasztalatom van, az eddigi harcokból kitapasztalva.
Tomoko-sama egyszeri ajánlatát tette fel nekem azután. Kapok rangot, titulust, egy kis birtokot cserébe a hűség és az eskü ellenszolgáltatásaként. Kicsit lehetetlen helyzetben álltam. Őszintén elárultam ki vagyok, mi vagyok, és idekerülésem részleteiről is beszéltem egy sátorban 1-1 forró csésze tea társaságában Tomoko-samának. Bizonyítékként elkísértem megmentőm lakhelyére, ahol bizonyítottam hitelességemet, cserébe kiderült, hogy a csapat, amely jól helyben hagyott, Vas országa elleni merényletet próbáltak elkövetni sikertelenül. A pántom holléte is fényre derült. Mind az 5 külsős ninját levadásztak, de 6 fejpántot találtak náluk. Küldetésük következményeit Kumogakuréra akarták kenni.
Szemtelenül, de rákérdeztem, hogy nem-e tanulhatnék Kendot az ottani szamurájoktól. Ez is volt az egyik oka vándorlásom céljai közül. A másik, hogy szívós gyógynövényekre bukkanjak az országban, és rájönni milyen orvosság készülhet belőlük.
Ennek a két célnak eleget tettem a maradék másfél hónapban, mert Tomoko alvezér beleegyezett, és sikerben gazdag intézkedései célra törőek voltak.
Kendo kultúrájuk sokkal kifinomultabb, felemelőbb. A magasztos érzés mellett itt szemtől szembe tanítják meg a katonákat a harcra, és nem orvul legyilkolni hátulról, ahogy a többi nemzet teszi. Köztük jobban rátaláltam a lelki békémre.
Lehetőség adódott, hogy Mizuri-channal jót tegyek, de ő továbbra is a remete életet választotta. Ki nem állhatja a várost Máig nem jöttem rá, miért.
Az utazásom során sok mindent tanultam, amelyeket visszautam során leírtam és leadásra vár. A ciki ebből az egészből, hogy a pántomat nem kaptam vissza, mert az ügyben bizonyítékként elkobozták.
„Most végre itthon vagyok, de innentől ti is tudjátok…”
[u][strike]

A hozzászólást Shinji Hattori összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Márc. 28, 2012 8:24 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Shinji Hattori

CHP
CHP:
800/10000  (800/10000)

TémanyitásTéma: Re: Shinji Hattori   Pént. Okt. 21, 2011 8:01 pm

1, 2 kép:

A hozzászólást Shinji Hattori összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd. Márc. 27, 2012 11:27 pm-kor.
Kaguya Kimimaro
Admin

Hozzászólások száma: 624

TémanyitásTéma: Re: Shinji Hattori   Pént. Okt. 21, 2011 8:06 pm

Na, akkor mielőtt komolyabban belekezdenék felhívom a figyelmed néhány hibára.

Első körben a legelső képet vedd kisebbre, vagy vedd ki, mert széthúzza a postokat. Másodszor: 20 éves genin nincs. Vagy legyél fiatalabb, vagy legyél chuunin és akkor még bele tudod írni a chuunin-vizsgát is(fantáziádra van bízva).
Felhasználó profiljának megtekintése http://narutoarrives.hungarianforum.net
Shinji Hattori

CHP
CHP:
800/10000  (800/10000)

TémanyitásTéma: Re: Shinji Hattori   Pént. Okt. 21, 2011 8:21 pm

Remélem így egy fokkal jobb, és a kezdeti problémákat is javítottam!
Kaguya Kimimaro
Admin

Hozzászólások száma: 624

TémanyitásTéma: Re: Shinji Hattori   Pént. Okt. 21, 2011 8:39 pm

Na lássuk... Általában minél hosszabb egy előtöri, annál több hiba is szokott benne lenni, de azt hiszem ebben nincs komoly kivetnivaló, leszámítva a helyesírást, ami helyenként elég gyenge, de majd belejössz.

A pandás részt, mint írtam a kérdésedre, vedd ki és majd játszd ki(vagy várd meg vele a rövidesen következő 5 éves időugrást és írd bele az 5 éves bővítménybe. Smile ) Valamint a japán kardot, Katana-nak hívják.

Amint javítottad, az előtörténetet ELFOGADOM!

Kezdő CHP: 800

Jutsuk: Alap + a vonatkozó szabályoknak megfelelően választhatsz még 7-et

Kezdő Pénzösszeg: 1500 Ryou

írj Adatlapot!

Jó játékot!

(A "Chounin"-t, Chuunin-nak írjuk)

Kaguya Kimimaro
Felhasználó profiljának megtekintése http://narutoarrives.hungarianforum.net

Shinji Hattori

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal